Wednesday, April 11, 2012

Scrisori catre Iepuras


Matei si David i-au scris lui Iepurasul. De vreo doua saptamani deja! 

Fiecare baietel a vrut cate o foaie de hartie pe care sa ii transmita iepurasului doleantele proprii. Sunt atata de draguti cu privirile lor inocente, cum se gandesc cu drag la Iepurasul care va veni, cum cauta metode prin care sa comunice cu Iepurasul, incat iti dau lacrimile.
I-am propus lui Matei sa ducem scrisorile la posta, dar el a venit cu ideea sa le lipim pe usa de la intrare. Pe exterior, fireste, ca sa poata vedea iepurasul ca acolo sunt 2 copii care isi doresc sa primeasca Lego City.
Dupa ce am lipit scrisorile, Matei si-a dat seama ca poate nu este suficient de clar cui ii sunt adresate scrisorile.

Si-a propus sa deseneze un iepuras pe post de “In atentia:”. Era tare necajit Matei ca nu putea sa deseneze iepurasul asa cum si-l imagina, asa ca m-am oferit sa il ajut. M-a rugat sa ii desenez si morcov „in mana” si sa il fac zambind. De ce? E fericit pentru ca are morcov!


Asa ca stam de vreo 3 saptamani cu scrisorile pe usa asteptand si noi alaturi de cei mici sa vedem ce le aduce Iepurasul. Eu sunt convins ca sunt sanse mari sa le aduca Lego City. Oare Iepurasul isi va da seama care este scrisoarea lui Matei si care este cea a lui David?

No comments: