Tuesday, July 3, 2012

Nobine in Marie Claire

Sunt citit de catre femeile dornice sa rasfoiasca revista Marie Claire si care au achizitionat numarul din iulie 2012. Zic femeile, pentru ca lor li se adreseaza in principal aceasta revista. Sau cel putin partea de text din ea, ca pozele pot fi interesante si pentru barbati.

E un motiv de mandrie pentru mine, mai ales ca dupa ce au citit articolul, prietenii m-au intampinat cu vorbe de genul: "le zici ca un om mare", "esti un tatic modern", "ar trebui sa te citeasca toti taticii". Articolul din revista si scurtul interviu acordat fac referire la 2 postari mai vechi, despre care mi-a facut deosebita placere sa imi aduc aminte. Este vorba despre
 http://blog.nobine.ro/2010/12/parinte-bun.html
si
http://blog.nobine.ro/2011/02/copiii-sunt-invatatorii-nostri.html 

Andreea Vasile, construieste in acest numar al revistei Marie Claire un articol frumos despre "Ce cauta taticii in online". Asa se face ca eu si inca 3 tatici impartasim crampeie din gandurile si sentimentele noastre de parinti si parteneri in cresterea copiilor. Spre surprinderea unora, nu eu am "aplicat" sa dau un interviu in aceasta revista, ci am fost racolat din online si am acceptat cu placere.

Si pentru ca eu le zic asa de frumos incat cititoarelor le vine pofta sa se apuce de facut copii, editorii au gasit de cuviinta sa incheie articolul si interviul cu mine cu reclama la contraceptive.

No comments: