Sunday, May 11, 2014

Pantaloni pârț-proof

Luni dimineata, inainte de a ne porni spre scoli si gradinite, incepe una din discutiile cele mai frecvente cu David in legatura cu hainele pe care sa le ia pe el. Fiind un baietel cu personalitate puternica, are pareri foarte precise in legatura cu hainele pe care sa le poarte si astfel se nasc discutii in contradictoriu in legatura cu ce sa imbraca.

Mami insista ca David sa isi ia o pereche de pantaloni care noua parintilor ne place mult si ni se pare ca ii vin bine. E vorba de pantaloni de training, de culoare gri, dintr-un material un pic mai gros, proaspat cumparati. Dupa cateva insistente din partea noastra, copilul accepta sa poarte pantalonii respectivi.
Pantaloni part-proof


Seara, cand ajungem acasa, suntem obisnuiti sa ne schimbam cu totii de hainele cu care am fost la servici, respectiv la gradi. In timp ce se dezbraca, intr-un moment de sinceritate, David imi spune ca i-au placut pantalonii cu care a mers la gradinita. Foarte senin, copilul afirma ca acesti pantaloni sunt foarte buni pentru ca nu se aud pârțurile. Am crezut ca nu aud bine, dar se pare ca grosimea pantalonilor ii ajuta pe copii sa treaca peste momentele flatulante: aviz producatorilor de pantaloni!

No comments: